De 5 grootste Disney+ films die je nu & straks kunt zien!

De 5 grootste Disney+ films die je nu & straks kunt zien!

Disney+ krijgt steeds meer filmcontent!

Het aanbod van Disney+ verbleekt met het aanbod dat te vinden is op Netflix. Komende jaren zal de streamingdienst van Walt Disney wel het nodige gaan toevoegen. Hieronder vijf grote films die nu of in de toekomst te zien zijn op Disney+.

Lady and the Tramp (2019)

Regie: Charlie Bean | Hoofdrollen: Tessa Thompson, Justin Theroux, Janelle Monáe, Sam Elliott

Deze live-action sprookjesfilm was gelijk beschikbaar bij de aftrap van Disney+ op 12 november 2019. Deze past prima in het rijtje van de eerdere live-action sprookjesfilms van Disney. Vooral de stemmen doen het erg goed in de film die duidelijk voor de iets jongere kijker bestemd is.



Togo (2019)

Regie: Ericson Core | Hoofdrollen: Willem Dafoe, Julianne Nicholson, Christopher Heyerdahl, Michael Gaston

Dit avonturendrama met onder meer Willem Dafoe werd niet bijzonder aangeprezen door Disney+, maar is wel een stuk beter dan bijvoorbeeld Lady and the Tramp. De film gaat over een Leonhard Seppala en zijn hond Togo en hun reis om een serum tijdig bij de bevolking in Nome te brengen.



Artemis Fowl (2020)

Regie: Kenneth Branagh | Hoofdrollen: Ferdia Shaw, Josh Gad, Colin Farrell, Judi Dench

Deze bioscoopfilm ging door de coronacrisis direct naar Disney+. Ondanks dat Kenneth Branagh (Cinderella, Murder on the Orient Express) aan het roer stond, werd deze avonturenfilm van $125 miljoen zeer wisselend ontvangen door critici en publiek. Tot op heden is het wel de grootste productie op Disney+.



Hamilton (2020)

Regie: Thomas Kail | Hoofdrollen: Lin-Manuel Miranda, Phillipa Soo, Leslie Odom Jr.

Deze registratie van de musical Hamilton mag gezien worden als het grootste succes tot op heden. De bioscoopfilm werd ruim een jaar eerder online gezet en wordt door nagenoeg iedereen de hemel ingeprezen. Vooral de wijze waarop de show in beeld wordt gebracht wordt bewonderd.



The One and Only Ivan (2020)

Regie: Thea Sharrock | Hoofdrollen: Angelina Jolie, Danny DeVito, Helen Mirren, Brooklynn Prince

Dit is de enige film die nog niet op Disney+ staat. Op 14 augustus moet deze oorspronkelijke bioscoopfilm verschijnen en met aandelen voor onder meer Sam Rockwell, Angelina Jolie, Helen Mirren en Bryan Cranston is dit er mogelijk eentje om naar uit te kijken, zeker voor de fans van het boek van K. A. Applegate.



NieuwsFilm

meest populair