'Spider-Man 3' moet snel gemaakt gaan worden

'Spider-Man 3' moet snel gemaakt gaan worden

Tom Holland vertelt over wat ons te wachten staat.

Afgelopen april vertelde Tom Holland geen idee te hebben wanneer hij kon beginnen met de opnames van Marvel-film Spider-Man 3. Nu de productie van zijn andere grote actiefilm van dit moment, Uncharted, begonnen is, weet hij wel iets meer.

De 24-jarige Britse acteur vertelde op Patreon dat hij eerst de opnames van Uncharted af zal ronden, om vervolgens meteen aan de slag te gaan met de derde Spider-Man film. Die moet in februari 2021 al klaar zijn met de opnames. Natuurlijk is het een grote onzekerheid, door het coronavirus. Maar: "Het idee is om Uncharted af te maken, daarna Spider-Man in februari volgend jaar. Twee perstours, misschien tegelijk, die minstens zes weken aan werk zullen gaan kosten."

Spider-Man 3
Holland kruipt straks voor de derde keer in een solofilm in de huid van Spider-Man. Het is nog niet zeker waar hij mee te maken krijgt in de volgende film, maar er zal een hele rits schurken klaar staan om het tegen hem en zijn familie op te nemen.

Aan het eind van Far From Home werd de geheime identiteit van Spider-Man onthuld en bovendien werd hij ervan beschuldigd Mysterio vermoord te hebben. Dat zal voor heel wat problemen gaan zorgen.

NieuwsFilm

meest populair