Marvels 'Secret Wars' wordt de grootste film ooit denken de Russo-broers

Marvels 'Secret Wars' wordt de grootste film ooit denken de Russo-broers

Zij brachten ons al Avengers: Endgame.

De gebroeders Joe en Anthony Russo brachten ons de grootste Marvel-film tot nu toe: Avengers: Endgame. Zij denken echter dat Marvel een nog veel grotere film kan maken: Secret Wars.

Dat vertelden ze tijdens een interview met BroBible. Als ze ooit moeten terugkeren naar het Marvel Cinematic Universe, dan zouden ze dat willen doen voor Secret Wars. Met name omdat het zo grootschalig is. Sterker nog: de twee denken dat het de grootste MCU-film ooit kan worden.

Secret Wars
"Weet je, ik las dat toen ik 10 of 11 was en het draaide vooral om het bij elkaar brengen van al die helden. Het was een van de eerste grote comics waarin dat gedaan werd," aldus Joe. Waarop Anthony toevoegde: "Het zou de grootste film worden die je je maar kan voorstellen. Dus daar worden wij heel enthousiast van. De ambitie is nog groter dan die rond de Infinity Saga."

Maar waar gaat het dan over? Secret Wars is een event waarin helden en schurken terecht komen in Battleworld, waar de Beyonder hen naartoe brengt. In de meest recente versie van de comic-crossover werd zelfs het multiversum deels verwoest.

NieuwsFilm

meest populair