Chris Evans vindt dat Marvel grote filmprijzen verdient

Chris Evans vindt dat Marvel grote filmprijzen verdient

Volgens Captain America levert de studio altijd kwaliteit.

Chris Evans speelde bijna 10 jaar Steve Rogers/Captain America in het MCU. De acteur zette voor de laatste keer de superheld neer in Avengers: Endgame, maar liet recentelijk nog weten de rol nu al te missen. Nu zegt Evans dat Marvel films veel meer prijzen verdienen.

Over de laatste jaren is Marvel waarschijnlijk wel uitgegroeid tot de grootste film-franchise aller tijden. De meeste films worden sterk onthaald en brengen altijd gigantisch veel op aan de box-office, maar grote prijzen winnen ze niet. Black Panther werd genomineerd voor maar liefst 6 Oscars, waaronder die voor Best Picture, maar won er geen. Evans zegt dat dit wel eens zou kunnen veranderen in de komende jaren.

Prijzen
Tijdens een recent interview, waarin Evans zijn Apple TV+ serie Defending Jacob aan het promoten was, liet hij zich uit over de hoge kwaliteit die Marvel levert en dat dat beloont zou moeten worden.

''Er wordt enorm veel tijd en aandacht gestoken in al deze verhalen. Als je het Marvel label van de film haalt, en deze personages niet uit stripboeken komen dan denk ik dat de films veel meer geprezen zouden worden. Ik zeg niet dat elke film een home run is, maar Marvel levert echt veel indrukwekkende films''.

NieuwsFilm

meest populair