''Deadpool 3' komt er niet en Cable verdient spin-off'

''Deadpool 3' komt er niet en Cable verdient spin-off'

Rob Liefeld gelooft er niet meer in.

Rob Liefeld, bedenker van Deadpool, denkt niet dat er nog een Deadpool 3 komt. Hij heeft de hoop in elk geval opgegeven, vertelt hij tijdens een interview met Collider.

"Weet je wat, misschien komt er geen nieuwe Deadpool en daar kan ik mee leven," aldus Liefeld. "Want ik moet ermee leven dat ik twee buitengewone ervaringen gehad heb, twee films waar ik extreem trots op ben. En ik houd ervan dat ik iedereen die aan die films meewerkte ken. Ik hou van Ryan [Reynolds], Josh [Brolin], Zazie [Beets], David [Leitch], Tim Miller. Van hen allemaal."

Buitengewone film
"Het werk dat zij gedaan hebben was buitengewoon. Die films kunnen de tand des tijds doorstaan. En weet je, in de wereld waarin wij leven, is er veel nodig om een film gemaakt te krijgen."

Wat Liefeld betreft verdient Cable van Josh Brolin een spin-off. "Hij kan los van Deadpool bestaan, zonder twijfel. Dat heeft hij jaren gedaan. Waar Deadpool in 330 comics te zien was, zat Cable er in 520. En ja, ik heb geteld. Tussen het afronden en in première gaan van Deadpool 2, heb ik Josh heel goed leren kennen. En hij keek er heel erg naar uit om Cable in vervolgen verder te leren kennen."

NieuwsFilm

meest populair