Opmerkelijk: Charlize Theron nog nooit door Marvel benaderd voor rol in MCU

Opmerkelijk: Charlize Theron nog nooit door Marvel benaderd voor rol in MCU

Toch is de actrice daar niet al te rouwig om, zo lijkt het.

Wie denkt dat een topactrice als Charlize Theron allang door Marvel is benaderd voor een rol in het superheldenfilmuniversum, heeft het goed mis. Theron is namelijk nog nooit gevraagd om auditie te komen doen voor een project van de studio. Dat vertelt ze aan Variety.

Charlize Theron (The Old Guard, Bombshell) is zonder twijfel een van de bekendste en populairste Hollywoodsterren van vandaag de dag. Je zou dan ook denken dat een studio als Marvel staat te springen om een gezicht als Theron te verbinden aan zijn franchise, maar niets is minder waar.

"Ik zweer het je; ik ben nog nooit door Marvel benaderd", onthult Theron namelijk in haar gesprek met de bekende filmsite. "Het is echt waar, maar ik heb er vrede mee. Weet je, ik ga mijn eigen weg en creëer kansen voor mezelf. Ik vind het prima zo".

Theron stond overigens bij veel fans hoog op het lijstje voor de rol van Carol Danvers alias Captain Marvel.

Ook lijkt het eigenlijk slechts een kwestie van tijd voordat Marvel Theron benadert met een aanbod; de laatste jaren zijn er immers steeds meer grote namen in het Marvel Cinematic Universe te zien.

NieuwsFilm

meest populair