Goed nieuws: Marvel heeft twee nieuwe trailers klaarstaan voor 'Black Widow'!

Goed nieuws: Marvel heeft twee nieuwe trailers klaarstaan voor 'Black Widow'!

Maar of deze ook veel nieuwe beelden bevatten?

Het zal niet lang meer duren voordat fans worden getrakteerd op nieuwe beelden van Black Widow, de eerstvolgende Marvel-film met Scarlett Johansson in de titelrol. De studio heeft namelijk twee nieuwe trailers klaarstaan. Dat meldt The Direct.

Marvel start binnenkort met een nieuwe promotieronde voor Black Widow. Die film zou oorspronkelijk al in mei in de bioscopen verschijnen, maar moest vanwege de coronacrisis worden uitgesteld naar november. Daarom heeft de studio onder meer twee nieuwe trailers in elkaar laten zetten. Dit terwijl de officiële 'laatste trailer' al sinds begin maart online staat.

Dankzij een Britse kijkwijzerdienst weten we dat de eerste trailer 2 minuten en 38 seconden zal duren en de tweede trailer 1 minuut en 44 seconden. Voor welke markten de nieuwe trailers precies zijn bedoeld, is nog niet bekend.

Wel weten we mogelijk al iets meer over de inhoud van een van de trailers. De Canadese filmrecensent Kurt Smejkal schrijft namelijk dat hij al een voorproefje heeft gekregen tijdens een recent bezoek aan de bioscoop.


Volgens Smejkal bevatte de trailer die hij te zien kreeg weinig nieuwe beelden. Er zouden wat nieuwe vechtmomenten van David Harbours Red Guardian te zien zijn en meer beeldmateriaal van Natasha Romanoffs 'familie'. Daarnaast zou de trailer de nieuwe releasedatum bevestigen.

Black Widow staat gepland voor 4 november!

NieuwsFilm

meest populair