'Star Wars'-held John Boyega op foto 'Naked Singularity'

'Star Wars'-held John Boyega op foto 'Naked Singularity'

Zijn eerste film na de Star Wars-films.

De Britse acteur John Boyega wist wereldberoemd te worden door zijn rol als Finn in de drie Star Wars-vervolgfilms. Daarvoor en tussendoor was hij uit uiteraard ook in andere films te zien, maar vanaf nu moet hij zijn carrière verder glans geven zonder de back-up van de Disney-franchise.

Zijn eerste rol na The Rise of Skywalker heeft Boyega in de film Naked Singularity van debuterend regisseur Chase Palmer, schrijver van het script van It (2017). De film is een verfilming van het boek 'A Naked Singularity' uit 2008 van Sergio De La Pava.

Eerste foto van Boyega in Naked Singularity
Via Variety krijgen we een eerste blik op Boyega's personage Casi, een jonge, succesvolle openbaar aanklager uit New York die - na een zaak te hebben verloren en te zijn geschorst - vraagtekens zet bij het strafrechtelijk systeem dat hij probeert te beschermen. Hij komt in aanraking met onvoorspelbare Lea, gespeeld door Olivia Cooke (Ready Player One).


Naked Singularity biedt ook rollen aan Ed Skrein, Bill Skarsgård, Tim Blake Nelson en Robert Christopher Riley. Naar verluidt moet het misdaaddrama nog dit jaar (op het witte doek) debuteren.

NieuwsFilm

meest populair