James Gunn staat open voor vod-release 'Guardians 3' en 'The Suicide Squad', maar alleen onder deze voorwaarde

James Gunn staat open voor vod-release 'Guardians 3' en 'The Suicide Squad', maar alleen onder deze voorwaarde

Gelukkig duurt het nog wel even voordat zijn blockbusters in de bioscopen moeten verschijnen.

James Gunn schiet het idee om zijn aankomende blockbusters The Suicide Squad en Guardians of the Galaxy Vol. 3 op video-on-demand uit te brengen niet direct af. Dat heeft hij laten weten tijdens een Q&A op Instagram. Gunn stelt echter wel één duidelijke voorwaarde.

Door de coronacrisis zijn de bioscopen lang gesloten geweest, hebben veel filmproducties stilgelegen en zagen studio's zich genoodzaakt om de releasedata van veel titels te verschuiven. Hoewel er goede hoop is dat er binnen enkele maanden weer nieuwe films kunnen worden uitgebracht, blijft de situatie onzeker.

Sommige films, zoals Trolls World Tour, sloegen de bioscoop zelfs over en gingen direct naar vod. Staat James Gunn daar ook voor open, mocht hij het voor het zeggen hebben? "Alleen als dat de enige manier nog is om de films te kunnen vertonen", antwoordde hij na een vraag van een fan.

Gelukkig duurt het nog lang voordat The Suicide Squad en Guardians of the Galaxy Vol. 3 uitkomen. Mogelijk is het vraagstuk dan geeneens meer aan de orde, maar dat hangt ook af van de ontwikkelingen op het gebied van de bestrijding van het longvirus.

Nieuwe titel?
Ook onthulde Gunn in zijn Q&A waarom zijn film The Suicide Squad heet. "Ik suggereerde die titel meer als grapje, maar de studio en de producenten waren direct serieus enthousiast", vertelt de regisseur. Toch staat de titel nog niet helemaal vast. "Ik acht de kans klein dat we 'm nog aanpassen, maar zeg nooit nooit".

NieuwsFilm

meest populair