Verrassing: Disney zet nieuwe 'Frozen'-film online!

Verrassing: Disney zet nieuwe 'Frozen'-film online!

'Myth' is een bijzondere VR-ervaring voor de liefhebbers.

Disney heeft Myth: A Frozen Tale, een unieke VR-ervaring die zich afspeelt in de wereld van Frozen, officieel uitgebracht. In de ruim acht minuten durende film leren kijkers meer over de natuurelementen uit het magische rijk.

Myth was in november vorig jaar al te zien bij de wereldpremière van Frozen 2 en was begin dit jaar ook op het Sundance Film Festival te bewonderen. Disney lanceerde Myth eerder deze week op Oculus Quest, waardoor fans de bijzondere kortfilm voor het eerst thuis kunnen ervaren. Om de film te kunnen bekijken, heb je dus wel een VR-bril van Oculus nodig.

Over de film
Een familie uit Arendelle vertelt een verhaaltje voor het slapen gaan over de natuurelementen. Het verhaal neemt kijkers mee naar het betoverde woud, waar de desbetreffende mythe zich rondom de kijker zal ontvouwen. De film is ingesproken door Evan Rachel Wood, die ook in Frozen 2 te horen was.


Myth: A Frozen Tale, geregisseerd door Disney's veelbelovende animatietalent Jeff Gipson (eerder verantwoordelijk voor Disney's eerste VR-film Cycles uit 2018) is voor 2,99 euro aan te schaffen via de shop van Oculus. Mogelijk verschijnt Myth later ook nog op andere VR-platformen.

NieuwsFilm

meest populair