Opnames 'Children of the Corn'-remake ondanks coronamaatregelen afgerond

Opnames 'Children of the Corn'-remake ondanks coronamaatregelen afgerond

De makers van de film gingen gewoon tijdens de uitbraak van de coronacrisis vrolijk verder met de opnames.

Na de laatste maanden meerdere malen in het nieuws te zijn geweest, gingen de opnames van de remake van Children of the Corn ondanks de coronamaatregelen in Australië vrolijk verder. Producent Lucas Foster heeft nu bevestigd dat de productie van de door Kurt Wimmer (Equilibrium) geregisseerde film officieel is afgerond.

Foster zei het volgende over de afronding van de opnames en de maatregelen die ze op de set hebben genomen om het coronavirus tegen te gaan:

"We zijn bijzonder blij dat we kunnen aankondigen dat de opnames van onze verfilming van Stephen Kings tijdloze korte verhaal zijn afgerond. We willen onze cast en crew bedanken voor hun professionele houding en inzet om deze film te maken. Het was uiterst belangrijk voor ons om iedereen aan het werk te houden, maar dan wel op een veilige manier. En dat is gelukt; niemand is ziek geworden en we hebben een manier gevonden om samen te werken zonder de veiligheid van onze cast en crew in gevaar te brengen."

Een nieuwe insteek
De nieuwe Children of the Corn zal de gebeurtenissen die leidden tot het uitmoorden van alle volwassenen in een dorp in Nebraska door hun kinderen laten zien (alsmede de daad zelf). De kinderen doen dit nadat de onverantwoorde acties van hun ouders leiden tot een mislukte oogst die de toekomst van de kinderen in gevaar brengt.

Foster onthulde daarnaast dat Wimmers film geen connectie zal hebben met de film uit 1984, maar met een nieuwe insteek komt. De hoofdrollen worden gespeeld door Elena Kampouris, Kate Moyer, Callan Mulvey en Bruce Spence.

NieuwsFilm

meest populair