Geen gek weekje voor Videoland met 5 nieuwe films

Geen gek weekje voor Videoland met 5 nieuwe films

Een overzicht met de nieuwe films die verschenen op Videoland

Zoals elke week hebben we vandaag ook weer een overzicht met de nieuwe films die verschenen op Videoland voor je. Het zijn vijf nieuwe titels.

Kung Fu Panda 3 (2019)
In Kung Fu Panda 3 wordt Po (Jack Black) herenigd met zijn biologische vader Li (Bryan Cranston). Samen gaan ze naar een verscholen pandaparadijs. Ondanks deze mooie hereniging moet hij ook zijn klauwen laten zien. Het pandaparadijs wordt namelijk bedreigd door de bovennatuurlijke slechterik Kai die de krachten heeft gestolen van verslagen Kung Fu Meesters. Samen met zijn oude vrienden en de andere panda's trekt Po opnieuw ten strijde.


The Ides of March (2011)
Stephen (Gosling) is een ambitieuze persvoorlichter die onder campagneleider Paul Zara (Hoffman) meewerkt aan de campagne van de democratische presidentskandidaat gouverneur Morris (Clooney). Al snel valt Stephen, ondanks zijn goede intenties, ten prooi aan achterkamerpolitiek, verraderlijke manipulatie en wordt hij verleid door een jonge stagiaire (Wood). Hij probeert zich staande te houden, terwijl een journalist (Tomei) en de campagneleider van de andere grote kandidaat(Giamatti) hem tegenwerken. Als Stephen vervolgens binnen zijn eigen team op een schandaal stuit, raakt hij volledig de weg kwijt.


Flatliners (2017)
Vijf studenten geneeskunde zijn geobsedeerd door het mysterie van wat er gebeurt na de dood. Een gewaagd en gevaarlijk experiment moet een antwoord geven. Door hun hart een kort te stoppen, veroorzaken ze een bijna-doodervaring en krijgen daardoor inzicht in het leven na de dood. Hun experimenten worden echter gevaarlijker met als gevolg dat ze worden achtervolgd door de zonden uit hun verleden.


Is Geluk Te Koop (2020)
Geluk is iets wat ieder mens nastreeft in het leven. En dat geldt al helemaal voor de millennials. De druk op deze groep om 'gelukkig' te zijn, is hoog. Ongeveer 1 op de 5 millennials heeft last van burn-outklachten. Daarom zijn zij de ideale afzetmarkt voor de geluksindustrie. Nederland telt inmiddels zo'n 60.000 coaches die je kunnen helpen geluk te vinden. Welke methodes gebruiken zij om hun geld te verdienen? En hoe ver mag je gaan in de verkoop van geluk?


Zwaar Verliefd! (2018)
De jonge dierenarts Isa is erg succesvol in haar werkleven, maar als het aankomt op de liefde is het een ander verhaal. Vooral vanwege haar gewicht raakt ze snel onzeker. Hier komt verandering in wanneer ze op een dag een labrador van een chocoladevergiftiging redt. Isa valt namelijk als een blok voor de eigenaar van de hond: Ruben. Voor de zeer knappe en vriendelijk jongeman laat ze zich door haar zusje en vriendinnen overhalen om haar leven en eetpatroon te veranderen. De vraag is alleen of Ruben haar na deze verandering nog wel ziet zitten...


NieuwsFilm

meest populair