Amazon Prime Video voegde 4 nieuwe films toe deze week

Amazon Prime Video voegde 4 nieuwe films toe deze week

Er verscheen een speciale film!

De zomer is nu echt begonnen en dat leidt er meestal toe dat er minder films en series online komen te staan. Dat geldt ook voor Amazon Prime Video, waar maar 4 nieuwe titels op verschenen. Hieronder het overzicht!

The Goldfinch (2019)
Theodore "Theo" Decker was 13 jaar oud toen zijn moeder werd gedood bij een bomaanslag in het Metropolitan Museum of Art. Deze tragedie verandert zijn leven en is de aanzet tot een meeslepende reis vol verdriet en schuld, zelfontdekking en verlossing, en zelfs liefde. Tijdens dit alles klampt hij zich vast aan een aandenken aan die vreselijke dag, één tastbaar stukje hoop... een schilderij van een klein vogeltje geketend aan zijn stok: het Puttertje.


Downton Abbey (2019)
Het verhaal speelt zich af in Engeland tijdens de herfst van 1927, anderhalf jaar na de gebeurtenissen uit de serie. Op het landgoed wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen van een groots feest waarop zelfs Carson aanwezig zal zijn. Intussen staat een volwassener Mary op eigen benen en heeft ze haar verantwoordelijkheid genomen. Downton kan echter nog steeds op haar trouw rekenen. Edith worstelt met haar nieuwe functie als markiezin die een grotere verantwoordelijkheid met zich meebrengt dan ze gewend was tijdens haar opvoeding.


A Viking Saga: The Darkest Day (2013)
Hereward is een onervaren monnik, die het Heilige Evangelie van Lindisfarne naar de abdij van Iona moet brengen. Maar tijdens zijn reis wordt hij opgejaagd door een doodseskader van Vikingen.


Gulabo Sitabo (2020)
Deze satirische film draait om twee onmogelijk vreemde mensen: Mirza Chunnan Nawab en Baankey Rastogi. Zij wonen in een groot landhuis.

NieuwsFilm

meest populair