'Spider-Man 3' en 'Uncharted' volgen ongewoon schema

'Spider-Man 3' en 'Uncharted' volgen ongewoon schema

Alles om de films op tijd gemaakt te krijgen.

Sony Pictures wil er alles aan doen om ervoor te zorgen dat Spider-Man 3 en Uncharted uit kunnen komen zoals gepland. Daarvoor zal acteur Tom Holland een vrij ongewoon opnameschema moeten volgen.

Het coronavirus zorgt ervoor dat de opnames van heel wat films zijn komen stil te liggen. Maar langzaamaan gaat de boel weer starten. Zo lezen we bij Murphys Multiverse dat Sony kijkt om de opnames van Uncharted half juli weer te hervatten. Direct daarna zou Spider-Man 3 opgenomen moeten worden.

Ongewoon schema
Sony zou de producties zo snel mogelijk af willen ronden. Dat moet ook bijna wel, omdat het er zo langzaamaan op lijkt dat het coronavirus in sommige landen weer terug keert en flink oplaait. Filmproducties zullen dus snel te werk moeten gaan, in een poging om ook echt iets gedaan te krijgen.

Murphys Multiverse schrijft dat de studio daarom wat onconventionele keuzes maakt. Zo zouden de opnames van Spider-Man 3 moeten starten zonder dat Tom Holland zelf op de set aanwezig is. Op die manier kan er wel veel werk gedaan worden. Ook zou Holland veel werk in een andere volgorde moeten doen, om zoveel mogelijk gedaan te krijgen.

Dat betekent dat de jonge acteur het dus nog zwaar gaat krijgen. De release van Uncharted vindt plaats op 16 juli 2021 en [i]Spider-Man 3[./i] op 5 november 2021.

NieuwsFilm

meest populair