3 topfilms die je nu (gratis) op Amazon Prime Video kijkt

3 topfilms die je nu (gratis) op Amazon Prime Video kijkt

Ontdek het topaanbod van deze streamingdienst.

Amazon Prime Video heeft heel wat interessante titels in zijn catalogus staan. Vandaag lichten we drie (vrij recente) topfilms uit die absoluut de moeite waard zijn om eens te bekijken.

Joker (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Todd Phillips | Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, e.a.
Arthur Fleck probeert carrière te maken als komediant in het grimmige Gotham van de jaren tachtig, maar zijn grappen slaan niet bepaald aan. Fleck voelt zich steeds meer verstoten door de maatschappij en ontwikkelt zich langzaam tot een psychopaat. Met de nodige schmink op zijn gezicht ontketent hij chaos in de stad.

Hustlers (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lorene Scafaria | Cast: Jennifer Lopez, Julia Stiles, Lili Reinhart, e.a.
De beurscrisis heeft ertoe geleid dat er maar weinig geld meer te verdienen valt als stripper. Romana en Destiny verzinnen daarom een plan. Ze richten een bende op om hun voormalige Wall Street-klanten terug te pakken. Dat doen de vrouwen met hun charmes en de nodige poedertjes om hun doelwitten te drogeren, om vervolgens hun creditcards leeg te kunnen trekken. Ondanks hun succes, lopen de dames uiteindelijk toch tegen de lamp.

The Grinch (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Yarrow Cheney en Scott Mosier | Cast: Benedict Cumberbatch, Cameron Seely, Rashida Jones, e.a.
De Grinch is een groene mopperkont die samen met zijn hond Max helemaal afgezonderd in een grot leeft. Als het nabijgelegen dorpje Whoville het kerstfeest weer begint voor te bereiden, besluit de Grinch de plannen van de bewoners lekker te dwarsbomen door het kerstfeest te stelen. Het vrolijke meisje Cindy-Lou, die juist hartstikke dol is op kerst, brengt hem echter op andere gedachten.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair