Maken 'Avatar'-vervolgen was heel anders

Maken 'Avatar'-vervolgen was heel anders

David Thewlis over zijn ervaring met de films.

Acteur David Thewlis sprak met Collider over zijn ervaring bij het maken van Avatar 2. Hij gaf toe dat het nogal wat was om met James Cameron samen te werken. De acteur keek er nogal tegen op om met Cameron te werken.

"Niets zou anders kunnen zijn dan Avatar. Het lijkt echt in geen enkel opzicht op wat ik eerder gedaan heb," vertelde Thewlis. "Ik zit in Avatar 3, dat tegelijk werd opgenomen als Avatar 2. En het plan is dat ik ook in Avatar 4 en 5 zit."

Nerveus voor Cameron
"Ik wil ook iets duidelijk maken dat iemand eerder fout had. Ik hou ervan om te werken met Jim Cameron. Ik keek er een beetje tegenop omdat ik verhalen had gehoord dat hij heel moeilijk was om mee te werken. Ik hoorde verhalen over het maken van Titanic en dat hij nogal moeilijk kan zijn. Hij was dat juist helemaal niet. Hij was echt heel prettig om mee te werken en ik kon goed met hem lachen," aldus Thewlis.

Hij benadrukte vervolgens hoe fijn het was om met Cameron samen te werken. "Hij doet echt alles. Hij is een technicus, een kunstenaar, een filmmaker en een schrijver. Hij is echt buitengewoon. Ik voelde me heel naïef omdat ik nooit eerder zoiets gedaan had."

NieuwsFilm

meest populair