'Avengers: Endgame'-actrice zet zinnen op terugkeer

'Avengers: Endgame'-actrice zet zinnen op terugkeer

Laura Barton uit Avengers: Age of Ultron en Endgame wil een toekomst in het MCU.

In Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame kwam het Marvel Cinamatic Universe bij elkaar. Zo ook de familie van Jeremy Renner Clinton Barton a.k.a. Hawkeye, waaronder zijn vrouw Laura Barton. Zien we haar mogelijk terug?

Als het aan actrice Linda Cardellini (Capone, A Simple Favor) ligt wel. Ze speelde de rol van Hawkeye's vrouw twee keer, namelijk in Avengers: Age of Ultron en Avengers: Endgame. In gesprek met Collider zei Cardellini het volgende:


"Ik werd tussendoor in het universum gebracht. En het is echt een eigen universum. Het heeft zijn eigen entiteit met al die fans, en dat is ongelooflijk. En om er deel vanuit te maken is echt leuk. Of ik graag een Laura Barton-film zou willen zien? Natuurlijk! Maar ik denk niet dat dat gaat gebeuren. Ik denk dat mensen meer geïnteresseerd zijn in de superhelden."

Terugkeer lonkt op Disney+
Tijdens het interview nam de actrice nooit de aangekondigde Marvel-serie Hawkeye in de mond, maar liet ze wel doorschemeren terug te willen keren. In de Disney+ serie keert familieman Clinton Barton a.k.a. Hawkeye wel terug en lijkt hij zijn rol over te dragen aan Kate Bishop, mogelijk gespeeld door Hailee Steinfeld.



NieuwsFilm

meest populair