Videoland voegde deze vier nieuwe films toe

Videoland voegde deze vier nieuwe films toe

Benieuwd wat er nieuw verscheen?

Het was een mager weekje op Videoland. De Nederlandse streamingdienst voegde vier series toe. Check hier het complete lijstje!

Into the Dark: They Come Knocking (2017)
Nadat zijn vrouw aan kanker is overleden, neemt een vader zijn twee dochters mee op reis. Het gezin komt in het vizier van angstaanjagende bovennatuurlijke wezens.


Night Hunter (2018)
Op jacht naar een serieverkrachter en -moordenaar kruisen de paden van agent Marshall en wrekersduo Cooper en Julia elkaar. Cooper - teleurgesteld in het rechtssysteem - heeft besloten het heft zélf in handen te nemen: samen met Julia lokt hij verkrachters in de val om ze te straffen. Als Julia gekidnapt wordt, gaan Cooper en Marshall op jacht naar de dader. De man die ze vangen blijkt verstandelijk beperkt te zijn waardoor het mysterie rond de moorden nog groter wordt, helemaal wanneer de moorden door gaan


The Postcard Killings (2017)
Jacob Kanon is een rechercheur afkomstig uit New York die samen met zijn vrouw Valerie een dochter heeft. Wanneer deze vermoord teruggevonden wordt, stort hun wereld in. Jacob zet alles op alles om de moordenaar te pakken te krijgen. Snel wordt duidelijk dat de moord in verband staat met een reeks bizarre moorden waarvan pasgetrouwde koppels het slachtoffer worden.


Whats The Worst That Could Happen? (2001)
Wanneer de rijke Max Fairbanks de inbreker Kevin Caffrey in zijn huis betrapt, besluit hij zijn geluksring te stelen, waarna hij tegenover de politie beweert dat de ring van hem is. Kevins geluk hangt af van deze ring, en hij begint daarom een strijd om zijn geluk weer terug te krijgen.


NieuwsFilm

meest populair