Tara Reid mogelijk als Carole Baskin in 'Tiger King'-film

Tara Reid mogelijk als Carole Baskin in 'Tiger King'-film

Netflix-succes lijdt tot een aantal film-/serieprojecten.

Heb jij de Netflix-docuserie Tiger King gezien? Enkele weken geleden was deze zevendelige reeks een enorm succes voor de streamingdienst. Al snel kwamen er allerlei berichten dat Hollywood de serie zou gaan verfilmen.

Even geleden werd duidelijk dat Nicolas Cage niemand minder dan Joe Exotic zal gaan spelen in een serie rond de show. Een tweede tv-serie zou in ontwikkeling zijn met Kate McKinnon als Carole Baskin.

En dan is er ook nog een docuserie in de maak met de titel Investigating the Strange World of Joe Exotic, een onofficieel vervolg op Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness van Netflix.

En dan ook een film!
Nu wordt via People duidelijk dat American Pie en Sharknado-actrice Tara Reid in gesprek is om de minimaal discutabele Carole Baskin te gaan spelen in de Tiger King-film. In de serie ziet Joe Exotic zijn rivaal Baskin liever dood dan levend. Baskin wordt er publiekelijk nog altijd van verdacht dat ze haar eigen man heeft vermoord.

Duidelijk is dat de film waarschijnlijk niet veel beter in kwaliteit zal zijn dan de serie. Ondanks de naar verluidt hoge kijkcijfers en de vele aandacht, laat de serie vooral de kwantiteit van de mensheid zien.



NieuwsFilm

meest populair