Deze acteur vindt Marvel- en DC-films maar voor kinderen

Deze acteur vindt Marvel- en DC-films maar voor kinderen

En dus wil Vincent Cassel er niet in spelen.

Acteur Vincent Cassel maakte recent indruk in HBO-serie Westworld. Maar toen hem gevraagd werd of hij eventueel te zien zou willen zijn in een film van Marvel Studios of DC Comics, had hij daar een duidelijk antwoord op.

De acteur liet weten dat het geen films zijn die hij kijkt. "Toen ze de technologie bedachten en Iron Man of Spider-Man er ineens echt uit konden zien, had ik interesse," begon hij. "Toen werd het normaal. Ik was als kind ook een groot fan van comics. Maar ik geloof dat deze films vooral gemaakt worden voor kinderen."

Geen interesse
Daarom heeft hij ook echt geen interesse: "En zelfs al is een deel van mij nog een kind, dan zou ik nog steeds nee zeggen. Ik zou er niet naar kijken." Hij gooit de deur echter niet helemaal op slot. Al is zijn antwoord heel duidelijk: "het moet er dan niet uitzien als een film voor kinderen."

Daarom denkt Cassel aan "een geweldige schurk, die gespeeld wordt door iemand die heel intelligent is en getalenteerd genoeg om er een twist aan te geven, zodat het er niet uitziet als een kinderfilm. Dan zou ik er misschien over nadenken."

NieuwsFilm

meest populair