Nieuwe setfoto 'Avatar 2' onthult 2 nieuwkomers

Nieuwe setfoto 'Avatar 2' onthult 2 nieuwkomers

Ontmoet Kate Winslet en Cliff Curtis!

Er is weer een nieuwe setfoto van Avatar 2 online verschenen. Die laat ons nieuwkomers in de cast zien: Kate Winslet en Cliff Curtis. Ook zien we terugkerend castleden Zoe Saldana en Sam Worthington.

De productie van Avatar 2 liep een beetje tegen een hobbel. Door de pandemie kwamen de opnames stil te leggen. Regisseur James Cameron liet wel al weten dat de release van december 2021 waarschijnlijk gewoon gehaald wordt. Het zal ook helpen dat Nieuw-Zeeland zijn filmsector weer open aan het gooien is, wat betekent dat Avatar 2 mogelijk snel zijn productie kan hervatten.

Onderwatertechnologie
Voor de opnames gebruikt regisseur James Cameron technieken die het mogelijk maken om onderwater op te nemen. De vier acteurs die je ziet zijn allemaal klaar voor performance capture werk. Dat zou zich grotendeels afspelen binnen de watertank. De bolletjes die je op het wateroppervlak ziet drijven zijn er om te voorkomen dat omgevingslicht door het wateroppervlak weerspiegelt en voor vreemde lichteffecten zorgt.

James Cameron onthulde al eens dat Winslet de rol van Ronal speelt, een van de Metkayina, ofwel de zeemensen van Pandora. De Metkayina worden geleid door Tonowari, die gespeeld wordt door Curtis. Neytiri (Saldana) en Jake (Worthington) krijgen met hen te maken. Wat precies weten we niet, maar Avatar 2 speelt zich naar het schijnt grotendeels onderwater af. Hieronder de setfoto.




NieuwsFilm

meest populair