'Avengers: Endgame'-regisseur schrijft script 'Extraction 2'

'Avengers: Endgame'-regisseur schrijft script 'Extraction 2'

Chris Hemsworth keert in de sequel terug als actieheld Tyler Rake.

Actiefilm Extraction met Chris Hemsworth als huurling Tyler Rake is momenteel uiterst populair op Netflix, dus er werd al snel gesproken over een vervolg. Joe Russo, regisseur van o.a. Avengers: Endgame en scenarist/producent van Extraction, keert nu terug voor het script van de sequel.

Russo zei het volgende over zijn betrokkenheid bij Extraction 2:

"Ik heb net een deal gesloten om Extraction 2 te schrijven. We zijn nu in de beginfase, waarin we kijken hoe we het verhaal vorm kunnen geven. Daarbij weten we nog niet of het hier gaat om een sequel of prequel. Het einde van de eerste film riep natuurlijk de nodige vraagtekens op bij het publiek."

Hoewel het een gegeven lijkt dat Hemsworth en Sam Hargrave zullen terugkeren als respectievelijk hoofdrolspeler en regisseur, zullen zij pas tekenen nadat er een script klaarligt.

Sequel was altijd de bedoeling
Regisseur Hargrave onthulde vorige week al dat er tijdens de opnames van Extraction al gedacht werd aan een vervolg:

"Zodra een sequel werd geopperd, werd ik enthousiast. Netflix was tevreden over wat ze zagen en lieten doorschijnen dat ze een franchise wel zagen zitten. De reactie van het publiek is uiteindelijk de doorslaggevende factor. We hebben er toen ook over gesproken of het een prequel of sequel moest worden. Chris en [David] Harbour hadden uitstekende chemie, dus als we terug in de tijd zouden gaan, kun je ook hun verhaal verder belichten."

NieuwsFilm

meest populair