'Twilight' krijgt een vervolg! Dus ook een film?

'Twilight' krijgt een vervolg! Dus ook een film?

Meer dan tien jaar na het boek Breaking Dawn een vervolg!

Tussen 2005 en 2010 verschenen de vier delen in de Twilight-boekenreeks. De romantische fantasie Young Adult-serie gaat over Isabella "Bella" Swan die verliefd wordt op een vampier genaamd Edward Cullen. Nu komt er een vervolg.

En de titel van dat vervolg is Midnight Sun. Het verhaal in het boek wordt verteld vanuit het perspectief van Edward Cullen en niet vanuit Bella Swan zoals in de eerder boeken. Op 4 augustus verschijnt het "spannendere boek" in de schappen.

Van 2008 tot en met 2012 werden de boeken verfilmd met acteurs Kristen Stewart als Bella en Robert Pattinson als Edward Cullen. De vijfdelige Twilight-filmreeks noteerde uiteindelijk ruim $3,3 miljard aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Een verfilming van Midnight Sun kan uiteraard niet uitgesloten worden.


De officiële synopsis: "Dit onvergetelijke verhaal, verteld door Edwards ogen, krijgt een nieuwe en beslist duistere wending. Het ontmoeten van de mooie, mysterieuze Bella is zowel het meest intrigerende als zenuwslopende evenement dat hij heeft meegemaakt in zijn lange leven als vampier.

Terwijl we meer fascinerende details leren over Edwards verleden en de complexiteit van zijn innerlijke gedachten, begrijpen we waarom dit de bepalende strijd in zijn leven is. Hoe kan hij zichzelf verliefd laten worden op Bella als hij weet dat hij haar leven in gevaar brengt?"



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair