In mei op Pathé Thuis: 'Bad Boys for Life' en '1917'

In mei op Pathé Thuis: 'Bad Boys for Life' en '1917'

Er komen binnenkort weer een aantal topfilms naar Pathé Thuis.

Nederland maakt in deze crisisperiode massaal gebruik van Pathé Thuis. Heb jij de volledige catalogus al doorgespit en wacht je met smart op nieuwe films? Goed nieuws! Deze drie topfilms komen namelijk in mei naar de video-on-demand-dienst.

Vanaf 8 mei: Charlie's Angels (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Elizabeth Banks | Cast: Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska, e.a.
Een huurmoordenaar heeft zijn pijlen gericht op computerexpert en beginnend Angel Elena Houghlin, die verwikkeld is geraakt in een complot om een van haar uitvindingen te stelen waarmee een krachtig wapen kan worden gemaakt. Samen met haar gevorderde collega's Sabina Wilson en Jane Kano gaat ze op missie om de vijand te stoppen.

Vanaf 13 mei: 1917 (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Mendes | Cast: George MacKay, Dean-Charles Chapman, Mark Strong, e.a.
In de lente van 1917, op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog, worden de twee jonge Britse soldaten Schofield en Blake bij hun sergeant geroepen voor een riskante missie. De twee moeten in een race tegen de klok vijandelijk gebied doorsteken om een boodschap af te leveren waarmee een dodelijke aanval op honderden soldaten voorkomen kan worden.

Vanaf 22 mei: Bad Boys for Life (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adil El Arbi en Bilall Fallah | Cast: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, e.a.
Marcus Burnett wil na de geboorte van zijn kleinzoon het liefst stoppen met zijn politiewerk, maar zijn partner Mike Lowrey weigert dit te accepteren. Alles verandert echter wanneer een Albanese huurmoordenaar de jacht op Lowrey opent en de twee agenten wel in actie moeten komen.

NieuwsFilm

meest populair