Hulk Hogan-biopic met Chris Hemsworth boekt vooruitgang

Hulk Hogan-biopic met Chris Hemsworth boekt vooruitgang

Todd Phillips (Joker) zal de film regisseren voor Netflix.

Vorig jaar werd aangekondigd dat Netflix werkte aan een biopic over Hulk Hogan. Niet alleen werd daarnaast bekend dat de worstel-legende zelf dienst zal doen als consultant, maar ook dat Chris Hemsworth de rol van de Hulkster moet spelen. Sindsdien is het stil geworden rondom het project.

Tijdens een interview werd Hemsworth gevraagd naar de status van het project, waar hij nog steeds bij is betrokken:

"Ik heb nog geen script gelezen, maar ik weet wel dat het momenteel wordt geschreven en er hard aan wordt gewerkt. Ik weet er nog maar weinig van. Maar er wordt dus aan gewerkt."

Hulk Hogan heeft een loopbaan die bestaat uit heel wat pieken en dalen. Zo ging hij van een van de populairste worstelaars ter wereld naar reality-ster in het programma Hogan Knows Best en een schandaal waarbij een sekstape en racistische termen hem in diepe verlegenheid brachten. Uiteindelijk wist Hogan deze obstakels te overwinnen. Hemsworth wil de rol echter vooral spelen omdat hij meer wil zien over de kleurrijke wereld van worstelen:

"Die wereld fascineert me enorm, en ik heb de indruk dat ze in deze film een kant van die wereld willen laten zien die mensen nog niet kennen. Ik ben net zo benieuwd als jullie."

Van Joker naar Hulk
Naar verluidt zal de biopic beginnen met de jonge jaren van Hogan in het worstel-circuit van Florida in de jaren '70, en overgaan naar zijn intrede tot de WWF in de jaren '80 en de explosieve 'Hulkamania' gekte die erop volgde. De regie is in handen van Todd Phillips, die we natuurlijk kennen van Joker.

NieuwsFilm

meest populair