'Deadpool 3' laat wel heel lang op zich wachten

'Deadpool 3' laat wel heel lang op zich wachten

Komt de film er eigenlijk nog wel?

Het lijkt er steeds meer op dat Deadpool 3 nog lang op zich zal laten wachten. Vrijdagmiddag bleek dat het volgende project van Ryan Reynolds een tijdreisfilm met Shawn Levy is. Dat betekent dat Deadpool 3 nog langer op zich laat wachten.

Reynolds heeft het steeds drukker. Niet alleen gaat de acteur samenwerken met Shawn Levy, ook wordt hij waarschijnlijk de hoofdrolspeler in een nieuwe Netflix-film rond de game Dragon's Lair. Dat betekent dat zijn werk aan Deadpool 3 voorlopig nog even op zich laat wachten.

2022 of 2023
Reynolds bevestigde in het verleden al eens dat Marvel Studios een derde Deadpool-film wil zien. Maar sindsdien hebben we er weinig nieuws over gehoord, behalve dat de film er zal moeten komen en R-Rated mag zijn. Nu Reynolds druk is met andere projecten, lijkt de kans groot dat de film nog even op zich laat wachten.

Deadpool 3 zou op zijn vroegst in 2022 of 2023 uit kunnen komen, als de andere projecten van Reynolds zoals gepland gaan. Tegelijk hangt het natuurlijk ook af van de planning van Marvel en of de film een traditionele MCU-film moet worden of niet.

NieuwsFilm

meest populair