Regisseur onthult plot van het geschrapte 'The Raid 3'

Regisseur onthult plot van het geschrapte 'The Raid 3'

Het lijkt er niet op dat we het derde deel ooit zullen gaan zien.

Gareth Evans leverde met The Raid en The Raid 2: Berandal twee van de beste actiefilms van het afgelopen decennium af. In die films zagen we Iko Uwais als Rama, een personage dat het focuspunt was van beide films. Tijdens een interview met Empire Online, liet Evans nu weten dat Rama in het geschrapte The Raid 3 echter nauwelijks te zien zou zijn geweest.

In de tweede film werd de wereld van The Raid helemaal opengegooid. Dat leidde tot een misdaadepos vol rivaliserende bendes en brute gevechten. Aan het einde zagen we ook duidelijk dat Rama zijn gewelddadige leven achter zich wilde laten. Evans wilde dat ook zo houden:

"Ik kan geen f-cking reden bedenken waarom hij zijn leven opnieuw zou riskeren met een vrouw en kind thuis. De derde film kon gewoon niet weer over Rama gaan. Als hij zijn leven wel opnieuw had gewaagd, had hij het haast verdiend om te sterven!"

De derde Raid zou zich daarom hebben gericht op de criminele onderwereld van Azië en terug zijn gekeerd naar de kortere speelduur van het 95 minuten durende eerste deel:



Andere projecten krijgen voorrang
Evans geeft toe dat hij denkt dat de film een hoop mensen zou hebben teleurgesteld als hij zou zijn gemaakt. Na The Raid 2 werkte hij anderhalf jaar aan de geschrapte film Blister, maakte hij Netflix-film Apostle en de onlangs in Engeland begonnen miniserie Gangs of London. Omdat hij het zo druk heeft met dit soort originele projecten, is de kans extreem klein dat Evans ooit The Raid 3 zal maken.

NieuwsFilm

meest populair