Videoland voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Videoland voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Het was een mooie week op de Nederlandse streamingdienst!

Abonnees van Videoland kunnen terugkijken naar best een mooie week. In dit overzicht alle titels die er nieuw op toegevoegd zijn!

Young Adult (2011)
Young Adult gaat over schrijfster Mavis Gary (Charlize Theron) die na haar scheiding teruggaat naar haar geboorteplaats om haar leven weer op een rijtje te krijgen. Daar ontmoet ze al snel haar oude jeugdliefde (Patrick Wilson) die nu getrouwd is en niets moet hebben van haar romantische avances.


Hell or High Water (2016)
Na dertien jaar in de gevangenis te hebben gezeten, keert de opvliegerige Tanner terug naar het familielandgoed waar zijn broer Toby en neefjes wonen. Ze dreigen hun ouderlijke huis kwijt te raken, dus besluiten de broers enkele kleine, lokale banken te overvallen. Het gaat elke keer om kleine bedragen, zodat Tanner en Toby niet de aandacht van de FBI trekken. Het gaat lang goed, maar dan gaat officier Hamilton zich ermee bemoeien.


The Last Castle (2001)
General Eugene Irwin zit in de gevangenis en wil gewoon zijn straftijd uitzitten, totdat hij tot de ontdekking komt dat zijn medegevangenen worden vermoord. Irwin neemt de touwtjes in handen en verenigt de gevangenen in een wanhopige poging om het corrupte systeem omver te werpen.


The Space Between Us (2017)
Het verhaal van de film gaat over een missie om Mars te koloniseren onder leiding van een stinkend rijke ondernemer. Op Mars wordt een vrouwelijke astronaut zwanger en overlijdt tijdens de geboorte van haar kind, waarna haar zoon in het geheim wordt opgevoed op Mars. Zestien jaar later begint deze tiener (Butterfield) een online romance met een meisje uit Colorado (Robertson). Hij bedenkt een plan om het meisje te kunnen ontmoeten en via de rijke ondernemer hoopt hij meer te weten te komen over zijn moeder.


Flodder 3 (1995)
De familie Flodder keert terug naar Zonnedael en is net op tijd om het 25-jarig jubileum van de wijk mee te vieren. Dit leidt uiteraard tot een confrontatie met de andere buurtbewoners, die geheel andere opvattingen over het feest blijken te hebben.


Gemmekker (2020)
Het is 1948. SS'er Albert Gemmeker, voormalig commandant van kamp Westerbork, zit vast in de gevangenis in Assen. Hij ontkent 80.000 Joodse gevangenen de dood in te hebben gejaagd. Op een dag confronteert een verhoorder hem met schokkend en belastend bewijsmateriaal. Geeft Gemmeker toe medeverantwoordelijk te zijn voor de Holocaust? De film bevat echte transportbeelden die zijn ingekleurd.


Stemmen uit de Oorlog (2019)
Zeven Nederlandse oorlogsveteranen die zijn ingezet tijdens de Tweede Wereldoorlog vertellen nog éénmaal hun verhaal. Mannen die streden voor de vrijheid en vaak door het oog van de naald zijn gegaan, maar ze wisten te overleven. Wat hen is overkomen, is ze de rest van hun leven bijgebleven: een wereldoorlog met alle extremen.


Mede Mogelijk Gemaakt... (2020)
Documentaire waarin we een kijkje krijgen in de keuken van de cacao-industrie. Journalisten Lars Gierveld en Jochem Pinxteren onderzoeken de mogelijkheden van eerlijke handel in de cacaosector in West-Afrika. Samen met Ghanese boeren bedenken zij een eigen duurzame onderneming; een drankje gemaakt van het sap van de cacaovrucht. Het avontuur begint als een mooi, sympathiek idee, maar wordt al snel een worsteling met een proces dat lastig onder de knie is te krijgen.


Woezel en Pip: Alles is Fijn! (2013)
Woezel en Pip zijn onafscheidelijke vriendjes uit de Tovertuin. Woezel is een klein jongenshondje met grote flap­oren, een stoere blaf maar een heel klein hartje. Pip is zijn vrolijke hartsvriendinnetje. Samen met Tante Perenboom, De Wijze Varen, De Zingende Tulpjes, Molletje en Buurpoes beleven zij een nieuw avontuur.


Woezel en Pip: De Tovertuin (2009)
Woezel en Pip gaan voor de eerste keer op avontuur in het theater! Voor een klein uur nemen de liefste hondjes van de wereld je mee naar de Tovertuin, waar Pip deze keer een groot geheim heeft, Tante Perenboom een spelletjesdag organiseert, de Wijze Varen wijze raad geeft en Woezel wakker wordt in een wel heel spannende nacht...


Woezel en Pip: Overal Vriendjes! (2015)
In deze voorstelling Overal vriendjes! beleven Woezel & Pip weer spannende avonturen, wordt er natuurlijk gezongen, gelachen en zijn alle vriendjes uit de Tovertuin ook weer van de partij! De Tulpjes zingen, Molletje graaft weer druk in het rond, maar wat is Buurpoes nou aan het doen? 'Ehm mag dat wel Tante Perenboom?'


NieuwsFilm

meest populair