Amazon Prime Video voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Amazon Prime Video voegde deze films nieuw toe afgelopen week

En dat zijn best wat leuke titels!

Het was een echte Bollywood-week op Amazon Prime Video. Er verschenen namelijk bijna geen Hollywood-producties op de streamingdienst. In plaats daarvan kwam er heel wat Bollywood-content online te staan.

Out of Shadows (2020)
Een exposé dat laat zien hoe Hollywood en de mainstream-media propaganda verspreiden via hun content. Althans, dat claimt de serie, die de media een 'verborgen' vijand noemt.


Hand Cut (2017)
Hand Cut kijkt naar de spoorwegen en mijnen die gemaakt zijn in de Verenigde Staten. We zien de grote spoorlijnen door de bergen lopen en de diepe mijnschachten die gegraven zijn.


Vadhayiyaan Ji Vadhayiyaan (2018)
Pargat staat op het punt om te trouwen. Maar op de avond daarvoor raakt hij tijdens een groot feest ineens blind. Kan hij dat verbergen of wordt het een domper op het huwelijk?


Dakuaan Da Munda (2018)
Een film over het leven van schrijver en journalist Mintu Gurusariya, die als jonge Kabbadi-speler drugsverslaafd raakte. Tegenwoordig staat hij bekend als man die zijn banden wist te breken met de onderwereld en daar succesvolle verhalen over schreef.


Carry on Jatta 2 (2018)
Jass liegt tegen Mahie over zijn familie om met haar te kunnen trouwen. Dat zorgt voor behoorlijk grote problemen en heerlijke situaties.


Bailaras (2017)
Dit familiedrama draait om de dromen van een eenvoudige man. Hij is alleen maar op zoek naar liefde en wil zijn familie bij elkaar houden.


Afsar (2018)
Een goed betaalde ambtenaar wil graag met een jonge vrouw trouwen. Daarom doet hij alsof hij slechts een eenvoudig ambtenaar is, om indruk te maken op haar familie en haar hand te mogen vragen.


Hasta que la boda nos separe (2020)
Er is een liefdesaffaire die verborgen moet worden. Een huwelijk dat voorbereid moet worden. En een ramp die eraan zit te komen.


NieuwsFilm

meest populair