Gaaf: Marvel-acteur teaset terugkeer schurk [spoiler] in 'Spider-Man 3'

Gaaf: Marvel-acteur teaset terugkeer schurk [spoiler] in 'Spider-Man 3'

Michael Mando kan niet wachten om opnieuw in de huid van zijn 'giftige' personage te kruipen.

In Spider-Man: Homecoming (2017) nam de titelheld het onder meer op tegen de giftige crimineel Mac Gargan, gespeeld door Michael Mando (Better Call Saul). Wanneer zien we Mando terug? De acteur geeft het antwoord.

In Homecoming maakten we kennis met Mac Gargan. Aan het einde van die film zagen we hem in de bajes met Adrian Toomes / de Vulture (Michael Keaton). In de comics groeit Gargan uiteindelijk uit tot de Scorpion en fans hopen dat dat ook in de films gaat gebeuren. Gelukkig gaat het gerucht nu al enige tijd rond dat Gargan terugkeert in Spider-Man 3 óf Morbius (Keaton heeft immers ook een rol in die Sony-prent).

Weet Mando misschien meer? Daar lijkt het wel op. Tijdens een recente Q&A op Reddit hintte hij namelijk sterk op zijn terugkeer naar de Marvel-franchise. "Ik hou van Spider-Man en het gehele team achter die film. Wie weet, ik blijf maar dingen horen, maar kan nog niets bevestigen of ontkennen... voor nu. Houd het nieuws in de gaten!" antwoordde hij namelijk op een vraag van een fan.

NieuwsFilm

meest populair