Thanos keert terug in 'The Eternals' volgens Marvel-icoon

Thanos keert terug in 'The Eternals' volgens Marvel-icoon

Jim Starlin heeft dat nieuwtje opgevangen en legt ook uit waarom de terugkeer van de paarse schurk onvermijdelijk is.

Zien we Thanos binnen één jaar opnieuw op het grote witte doek? Jim Starlin, schrijver en medebedenker van de gestoorde titaan, denkt van wel. Hij heeft gehoord dat een jongere Thanos op zal duiken in de begin volgend jaar te verschijnen Marvel-film The Eternals.

"Ik heb begrepen dat zijn verhaal nog niet helemaal is afgelopen", vertelt Starlin in een recent interview met Comicbook.com. "Marvel heeft dat eerder al aangekondigd. Volgens mij is een jongere versie van Thanos te zien in The Eternals, zo heb ik ergens gelezen".

Volgens Starlin is een eventuele terugkeer van Thanos ook financieel voor de studio interessant.

"Marvel heeft veel geld verdiend met Thanos", merkt de schrijver op. "Daarom denk ik niet dat ze nu al klaar met hem zijn. Personages uit stripboeken leven normaliter langer dan de acteurs die deze tot leven brengen. Ik verwacht dan ook meer van Thanos te zullen zien in de toekomst".

Aangezien het verhaal van The Eternals zich over een periode van duizenden jaren afspeelt, is het helemaal geen gek idee dat een jongere versie van de populaire schurk op zal duiken in de film.

The Eternals - van regisseuse Chloé Zhao (The Rider) - staat gepland voor 12 februari volgend jaar.

NieuwsFilm

meest populair