'Regisseurs 'Avengers: Endgame' in gesprek met Marvel'

'Regisseurs 'Avengers: Endgame' in gesprek met Marvel'

Fans hopen de Russo-broers in ieder geval terug te zien voor één populaire verhaallijn uit de comics.

De broers Joe en Anthony Russo zijn als regisseurs van een viertal Marvel-films onlosmakelijk verbonden met de franchise. Hoewel zij na Avengers: Endgame (2019) afscheid namen van het Marvel Cinematic Universe, staat de deur voor een terugkeer altijd op een kier. Joe Russo heeft nu in een nieuw interview meer daarover verteld.

In gesprek met Comicbook.com vertelt Joe dat zijn broer en hij nog vaak contact hebben met de mensen van Marvel. "We praten vaak met Kevin [Feige], Lou [D'Esposito] en Victoria [Alonso] van Marvel", vertelt Joe. Volgens de filmmaker zijn die gesprekken niet alleen maar zakelijk. Het team kent elkaar immers al jaren. "Het zijn vrienden van ons, dus we sturen ook gewoon berichtjes om te vragen hoe het gaat".

Klaar voor de start
Joe vertelt ook dat er iedere maand standaard en etentje met D'Esposito op de agenda staat. Wat bespreken ze dan tijdens het eten? "We praten altijd over nieuwe ideeën. Als het juiste project voorbijkomt, zullen we ons absoluut niet inhouden om ja te zeggen", aldus de jongste Russo-broer. Een project waar veel fans het regieduo in ieder geval voor hopen terug te zien is Secret Wars, een bekende verhaallijn uit de comics.

NieuwsFilm

meest populair