Nieuwe streamingdienst HBO Max wordt op 27 mei gelanceerd met topaanbod!

Nieuwe streamingdienst HBO Max wordt op 27 mei gelanceerd met topaanbod!

Het is alleen nog niet bekend wanneer de dienst precies naar Nederland komt.

WarnerMedia heeft vandaag de releasedatum van HBO Max officieel aangekondigd. Dit via een gloednieuwe trailer waarin ook een voorproefje wordt gegeven van alle content die op het platform te vinden zal zijn. De nieuwe streamingdienst zal op 27 mei worden gelanceerd in Amerika.

In juli vorig jaar kondigde WarnerMedia de komst van HBO Max officieel aan. HBO Max wordt het nieuwe thuis voor onder meer de films en series van Warner Bros., HBO, DC, New Line Cinema en CW. De entertainmentreus werkt ook aan een hoop nieuwe content voor het platform.

Opvallend prijskaartje
Amerikanen moeten 14,99 dollar per maand betalen voor een abonnement op de dienst. Daarmee is de dienst duurder dan zijn grootste concurrenten Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Uiteindelijk moet er zo'n 10.000 uur aan content beschikbaar zijn op het platform.


Verdere uitrol
Het is nog niet bekend wanneer de streamingdienst in Nederland en andere landen wordt uitgerold. In Nederland heeft telecomaanbieder Ziggo een exclusieve deal met HBO voor het aanbieden van die content aan zijn klanten.

NieuwsFilm

meest populair