Michael Fassbender was bijna The Lizard in 'The Amazing Spider-Man'

Michael Fassbender was bijna The Lizard in 'The Amazing Spider-Man'

De rol ging uiteindelijk naar acteur Rhys Ifans.

Marvel verklapt nog niks over het derde deel in hun Spider-Man: Homecoming trilogie, maar dat betekent niet dat er geen ander nieuws rondom Spidey te melden is.

Vandaag hebben we een 'nieuwtje' over het ietwat vergeten The Amazing Spider-Man van Sony. Via zijn Instagram-account liet ontwerper Marantz namelijk weten dat Michael Fassbender ooit kandidaat was om schurk The Lizard en diens alter ego Dr. Curt Connors te spelen in die film. De rol ging uiteindelijk naar Rhys Ifans (Notting Hill), die het personage voorzag van een unieke intensiteit. Hoe Fassbender de rol zou hebben benaderd, is achteraf gezien natuurlijk aleen maar gissen.

Marantz deelde via Instagram ook een ontwerp van hoe The Lizard er mogelijk had uitgezien met een vleugje Fassbender. Die afbeelding kun je hieronder bekijken:



Magneto kreeg voorrang
En hoewel het interessant zou zijn geweest om te zien was Fassbender met het personage zou hebben gedaan, wees hij de rol af om Magneto te spelen in Matthew Vaughns X-Men: First Class. Die film leverde nog een reeks vervolgen op (met wisselende kwaliteit), dus of het een goede beslissing is geweest zal alleen Fassbender kunnen toelichten,.

NieuwsFilm

meest populair