Amazon Prime Video voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Amazon Prime Video voegde deze films nieuw toe afgelopen week

En dat zijn nogal wat toptitels!

Naast Videoland hebben we deze week natuurlijk ook weer een overzicht met de nieuwste toevoegingen op Amazon Prime Video. Geen Disney+ deze week, want die streamingdienst kreeg geen nieuwe toevoegingen. Maar goed, hier ons weekoverzicht!

Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)
Vier jongens raken in de problemen als ze in de schulden komen bij een beruchte crimineel. Als ze horen dat hun buren van plan zijn om een groep drugs-telers te overvallen, besluiten ze hen voor te zijn.


American Pie (1999)
De pubers Jim, Nadia, Michelle en Chris komen tot de conclusie dat het niet eenvoudig is om hun maagdelijkheid te verliezen. Ze zijn ervan overtuigd dat dit nodig is voordat ze naar de universiteit gaan. Om de motivatie te verhogen, sluiten ze een weddenschap met elkaar af.


MVP: Most Valuable Primate (2000)
Na zijn successen als ijshockeyspeler, raakt de getalenteerde chimpansee helaas aan lager wal en moet noodgedwongen op straat leven. Algauw ontdekt de primaat echter dat hij nog over een ander groot talent beschikt: hij kan namelijk uitstekend skateboarden. Algauw wordt de chimp dé ster van het ghetto.


De Grote Slijmfilm (2020)
Indy (Bibi) en haar BFF Olivia (Rómeycia Valentijn) zijn net als alle kinderen over de hele wereld gek op slijm! Op Internationale Slijmdag doen ze mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. De enige die een enorme hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff (Géza Weisz), de grootste speelgoedbaas van het land. Door slijm verkoopt hij zijn eigen speelgoed niet meer en daarom wil hij al het slijm in de wereld verbieden en in beslag nemen. Lukt het Indy en Olivia om slijm te redden?


Selah and the Spades (2019)
Deze Amazon Original speelt zich af op de kostschool Haldwell, waar vijf facties de leiding hebben. De meest prominente is Spades en Selah Summers is hun leider. Zij oefent invloed uit door drugs en alcohol te verkopen. Maar als haar gezag in de waagschaal komt, moet Selah laten zien hoe ver ze wil gaan.


NieuwsFilm

meest populair