3 gave animatiefilms die je nu op Disney+ kan streamen

3 gave animatiefilms die je nu op Disney+ kan streamen

De streamingdienst heeft een mooi aanbod!

Disney maakt heel wat gave animatiefilms. En een boel daarvan kan je streamen op Disney+. In dit artikel zetten we daar drie van op een rij!

The Lion King (1994)

Regie: Roger Allers, Rob Minkoff | Hoofdrollen: Matthew Broderick, James Earl Jones, Jeremy Irons

De jonge leeuw Simba is de zoon van leeuwenkoning Mufasa. Hij is dus de troonopvolger, maar dat zint zijn oom Scar maar niets. Die verliest immers zijn positie als troonopvolger en dus maakt hij snode plannen om samen met de hyena's ervoor te zorgen dat zowel Mufasa als Simba uit de weg geruimd worden.



Frozen (2013)

Regie: Chris Buck, Jennifer Lee | Hoofdrollen: Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff

Let it go is misschien wel het bekendste liedje uit een Disney-film. Deze sprookjesfilm speelt zich af in een vervloekt land waarin het altijd winter is, door een actie van Elsa. Haar zusje Anna besluit daarop samen te werken met een man, zijn rendier en een sneeuwman, om dat op te lossen. Overigens is het vervolg ook te streamen op Disney+.



Wreck-it Ralph (2012)

Regie: Rich Moore | Hoofdrollen: John C. Reilly, Sarah Silverman, Alan Tudyk

Een van de meest ontroerende films van Disney Animation. Ralph is het zat om altijd maar de schurk te zijn van zijn computerspelletje. Hij besluit dus maar te vertrekken en te laten zien dat je heus niet altijd hoeft te doen wat je spelletje voorschrijft dat je moet doen. Daarbij krijgt Ralph de hulp van het buitenbeentje Vennellope von Schweetz.



NieuwsFilm

meest populair