3 gave superheldenfilms die je op Amazon Prime Video kan streamen

3 gave superheldenfilms die je op Amazon Prime Video kan streamen

Ook Amazon heeft een aantal gave comicfilms in zijn aanbod!

Amazon Prime Video biedt zo nu en dan erg gave superheldenfilms aan. Vandaag hebben we drie kneitergoede superheldenfilms die je op de streamingdienst kan zien op een rijtje gezet!

Shazam! (2019)

Regie: David F. Sandberg | Hoofdrollen: Zachary Levi, Mark Strong, Asher Angel

Een van de meest amusante DC-films van de afgelopen jaren. Bijna al die films zijn duister, maar dat geldt niet voor deze komische verfilming. We volgen Billy Batson, een jongetje van veertien die superkrachten krijgt. Hij hoeft alleen maar het woord SHAZAM te roepen, om superkrachten te krijgen. Maar hij moet zijn nieuwe krachten snel leren gebruiken, want de kwaadaardige Dr. Thaddeus Sivana wil ze van hem afpakken.



Spider-Man: Homecoming (2017)

Regie: Jon Watts | Hoofdrollen: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr.

De eerste Spider-Man film die Marvel Studios maakte. Dankzij een wat complex gedoe met rechten op Spider-Man, komen deze MCU-films niet per se op Disney+ te staan. Zodoende kan ook Amazon een van de MCU-films aanbieden. Deze komische film is de eerste rond Peter Parker, en laat zien hoe hij probeert een gewoon leven te leiden. Maar dat kan niet zomaar als de superschurk Vulture zich aandient.



Watchmen (2000)

Regie: Zack Snyder | Hoofdrollen: Jackie Earle Haley, Malin Akerman, Matthew Goode

Zack Snyder maakte van een bijna onverfilmbare comic een geweldige film. Watchmen speelt zich af in een alternatieve realiteit waarin de VS de Vietnamoorlog hebben gewonnen. Superhelden bestaan in de vorm van strijders die zich 's nachts vermommen maar geen krachten hebben. Op Dr. Manhattan, een alomtegenwoordig en almachtig wezen na. In de onrustige dagen van de Koude Oorlog, wordt een van de vroegere helden die nu verboden zijn, gedood. Rorshach doet er onderzoek naar, en ontdekt een grootse samenzwering.



NieuwsFilm

meest populair