3 gave Pixar-films die je op Disney+ kan streamen

3 gave Pixar-films die je op Disney+ kan streamen

Welke films van Pixar staan er allemaal op Disney+?

Pixar is al jaren een van de bedrijven die onder de vleugels van Disney vallen. Geen wonder dus dat heel veel van de beste films van Pixar al op de streamingdienst Disney+ staan. Hier drie kneitergoede Pixar-films die je daar kan zien!

Toy Story (1995)

Regie: John Lasseter | Hoofdrollen: Tom Hanks, Tim Allen, Wallace Shawn

Disney+ biedt alle vier de Toy Story-films aan, dus welke moet je dan kiezen? Natuurlijk het begin: Toy Story uit 1995. Daarin is Woody het favoriete speeltje van zijn baasje, maar komt daar verandering in als Buzz Lightyear aan diens collectie toegevoegd wordt. Met de nodige strijd tussen het speelgoed als gevolg!



The Incredibles (2004)

Regie: Brad Bird | Hoofdrollen: Craig T. Nelson, Holly Hunter, Samuel L. Jackson

Een van de gaafste superheldenfilms die er zijn is zonder twijfel The Incredibles. We volgen het gezin van Mr. Incredible, dat heel hard probeert gewoon te zijn, maar daar echt niet in slaagt. Mr. Incredible kan het leventje van een superheld namelijk niet zomaar achter zich laten en dat brengt iedereen diep in de problemen.



Finding Nemo (2003)

Regie: Andrew Stanton, Lee Unkrich | Hoofdrollen: Albert Brooks, Ellen DeGeneres, Alexander Gould

Een van de leukste films van Pixar is Finding Nemo uit 2003. De film draait om clownvis Marlin die met zijn zoon Nemo een veilig leventje heeft in de Great Barrier Reef. Maar als Nemo ineens gevangen wordt, begint hij aan een epische zoektocht om hem te vinden. Met hulp van Dory, een vergeetachtige vis, onderneemt hij deze bijzondere reis.



NieuwsFilm

meest populair