Mark Ruffalo (Avengers: Endgame) heeft 'tof idee' voor solofilm 'The Hulk'

Mark Ruffalo (Avengers: Endgame) heeft 'tof idee' voor solofilm 'The Hulk'

De acteur heeft wel oren naar een solo-hoofdstuk voor zijn groene held.

Hoe gaat de toekomst van Mark Ruffalo's Bruce Banner alias de Hulk eruitzien in het Marvel Cinematic Universe? Als het aan Ruffalo ligt, is het verhaal van zijn groene held nog lang niet afgelopen. De acteur heeft zelfs serieuze ideeën voor een solofilm. Dat onthult hij in een nieuw interview met Variety.

Bekijk de afbeelding
In het interview werd Ruffalo gevraagd of hij ideeën heeft over hoe het verhaal van de Hulk vervolgd zou moeten worden. "Ik heb denk ik een idee dat erg interessant zou kunnen zijn. We hebben nooit echt het leven van Banner zelf gevolgd, omdat hij altijd meer een bijfiguur is geweest", vertelt Ruffalo. "Hij is een beetje de Rosencrantz en Guildenstern [uit Shakespeares Hamlet, red.] van de Avengers".

Volgens Ruffalo zou het daarom heel interessant kunnen zijn om de gaten tussen de verschillende films te gaan verkennen. "Nu weten we niet wat er met hem is gebeurd in die periodes en hoe zijn leven er op die momenten uitzag", aldus de acteur.

Eén van die momenten zou bijvoorbeeld de transformatie van Banner naar Smart Hulk kunnen zijn. Aan die grote ontwikkeling werd in Avengers: Endgame (2019) immers niet veel aandacht besteed.


Van groot naar klein
Hoewel Ruffalo hoogstwaarschijnlijk een rol speelt in de She-Hulk-serie die Marvel momenteel ontwikkelt voor Disney+, is er voor de rest nog niets bekend over zijn verdere verhaallijnen. Fans lijken zich gelukkig geen zorgen te hoeven maken, want Ruffalo is duidelijk nog altijd erg enthousiast over de franchise.

Het probleem voor een solofilm is alleen dat Universal de distributierechten voor Hulk-solofilms bezit. Mogelijk keert de Hulk ook terug in Thor: Love and Thunder.

NieuwsFilm

meest populair