Gratis films op Pathé Thuis: hier de CODE voor de oorlogsfilm 'Hacksaw Ridge'

Gratis films op Pathé Thuis: hier de CODE voor de oorlogsfilm 'Hacksaw Ridge'

Ook vandaag weer een nieuwe gratis film.

Afgelopen twee Paasdagen kregen we op Pathé Thuis twee kinderfilms gratis aangeboden, met De Familie Slim uit 2017 en Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet, ook uit 2017. Vandaag stuk steviger materiaal.

Met onderstaande code kun je de oorlogsfilm Hacksaw Ridge uit 2016 met hoofdrollen Andrew Garfield, Sam Worthington en Vince Vaughn gratis bekijken op Pathé Thuis. Tot en met 28 april zet de pay-per-view aanbieder iedere dag een film gratis online.

Code van de dag
De code van vandaag is RIDGEKADO en je kunt deze invullen op pathe-thuis.nl/kado. Als je de film eenmaal hebt gestart, dan heb je 48 uur de tijd om de film af te kijken.

De andere eerder gratis aangeboden films zijn Rambo: Last Blood (2019), Huisvrouwen bestaan niet (2017), Disturbing the Peace (2020), Chef (2015), Night Hunter (2018) en Slumdog Millionaire (2008).


Dummie de Mummie 3
In de oorlogsfilm Hacksaw Ridge van regisseur Mel Gibson zie je het verhaal achter Desmond T. Doss. Hij was een Amerikaanse legerdokter die tijdens de Tweede Wereldoorlog weigerde om zwaar gewonde militairen dood te laten gaan. Ook weigerde hij om wapen te dagen.

Opvallend is dat Doss als eerste echte dienstweigeraar de Congressional Medal of Honor opgespeld kreeg. Hij nam namelijk enorme risico's om de levens van mensen te redden.

NieuwsFilm

meest populair