Drie kneitergoede films die op Videoland staan

Drie kneitergoede films die op Videoland staan

Er staan echt hele goede films op de streamingdienst!

De Nederlandse streamingdienst Videoland mag dan wel niet zo'n groot budget hebben als bijvoorbeeld Amazon of Netflix, dat wil niet zeggen dat RTL niet wat mooie titels heeft aangekocht. In dit artikel drie kneitergoede films op Videoland!

Creed (2015)

Regie: Ryan Coogler | Hoofdrollen: Sylvester Stallone, Michael B. Jordan, Tessa Thompson

Opvolger van de Rocky-franchise. Deze film draait niet om Sylvester Stallone als Rocky Balboa, maar om Adonis Johnson, de zoon van wereldkampioen Apollo Creed. Boksen zit in zijn bloed en in Philadelphia vraagt hij Rocky om zijn trainer te worden. Die gaat akkoord en maakt van Adonis een ware vechter!



Skyfall (2006)

Regie: Sam Mendes | Hoofdrollen: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Javier Bardem

Misschien wel de beste Bond-film met Daniel Craig in de hoofdrol. In Skyfall wordt de loyaliteit van James Bond aan M zwaar op de proef gesteld, als zij wordt ingehaald door haar verleden. De MI6 komt onder vuur te liggen van een van zijn grootste en meest listige vijanden ooit. Ook de laatste Bond-film van Judi Dench.



Blade Runner 2049 (2017)

Regie: Denis Villeneuve | Hoofdrollen: Harrison Ford, Ryan Gosling, Jared Leto

Een van die films die eigenlijk beter is dan het origineel. De film speelt zich dertig jaar na Blade Runner af en volgt LAPD-agent K. Hij ontdekt een bijzonder geheim dat het potentieel heeft om de restanten van de maatschappij in chaos te storten. Zijn ontdekking leidt hem op een speurtocht naar Rick Deckard, die al jaren vermist wordt.



NieuwsFilm

meest populair