Drie knalharde actiefilms op Amazon Prime Video

Drie knalharde actiefilms op Amazon Prime Video

Welke actiefilms moet je vooral niet missen op deze streamingdienst?

[b]Amazon Prime Video heeft een heel degelijk filmaanbod. Er staan heel wat actieknallers op en daarvan zetten we er vandaag drie voor je op een rij.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw (2018)


Regie: David Leitch | Hoofdrollen: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba

Voor deze eerste spin-off van de Fast & Furious-franchise, keerden Dwayne Johnson en Jason Statham terug als Luke Hobbs en Deckard Shaw. Alhoewel het tweetal nog op gespannen voet staat met elkaar, moeten ze samenwerken tegen een mysterieuze tegenstander met de naam Brixton.



Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

Regie: Brad Bird | Hoofdrollen: Tom Cruise, Simon Pegg, Paula Patton

De vierde in de ondertussen zes films tellende reeks. Ghost Protocol bevat misschien wel de gaafste actiescène tot nu toe in de franchise. Tom Cruise die aan de buitenkant van de Burj Khalifa hangt. Nu al iconisch! In de film moet Ethan Hunt samen met zijn team de naam van de IMF zuiveren. Het Ghost Protocol treedt daarbij in werking, waardoor contact met de rest van de organisatie onmogelijk is.



300 (2006)

Regie: Zack Snyder | Hoofdrollen: Gerard Butler, Lena Headey, Rodrigo Santoro

De Slag bij Thermopylae was cruciaal in de oorlog tussen de Grieken en de Perzen. Cruciaal, want daar werden de Perzen onder leiding van Xerxes lang genoeg tegengehouden voor de Griekse stadsstaten om een groot leger te verzamelen. De taak om dat te doen was aan 300 Spartanen en hun koning Leonidas.



NieuwsFilm

meest populair