Drie gave superheldenfilms die je kan kijken op Disney+

Drie gave superheldenfilms die je kan kijken op Disney+

Er zijn er talloze, maar welke raden we nou echt aan?

Zo'n beetje het hele Marvel Cinematic Universe is nu te streamen op Disney+. Maar daarbuiten zijn er natuurlijk ook heel wat superheldenfilms te zien op de streamingdienst. Hieronder drie superheldenfilms die wat ons betreft heel erg de moeite waard zijn!

Avengers: Endgame (2018)

Regie: Anthony Russo en Joe Russo | Hoofdrollen: Robert Downey Jr., Chris Evans, Josh Brolin

Misschien wel de beste Marvel-film tot op heden. Een film waarin de Avengers samenkomen om de blip waarbij Thanos de helft van alle leven in het universum uitroeide ongedaan te maken. En terwijl ze dat doen, nemen we afscheid van enkele klassieke MCU-helden én herbeleven we wat momenten op een speciale manier.



X2 (2003)

Regie: Bryan Singer | Hoofdrollen: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian McKellen

Er zijn heel wat X-Men-films gemaakt onder de vleugels van Fox. Maar weinig slaagden zo erg als X-Men 2. Alle succesfactoren van de eerste film werden herhaald en eigenlijk nog veel beter in beeld gebracht. Ditmaal vindt er een anti-mutanten razzia plaats, onder leiding van William Stryker. En dus bundelen vriend en vijand hun krachten om hem te verslaan.



Guardians of the Galaxy (2014)

Regie: James Gunn | Hoofdrollen: Chris Pratt, Zoe Saldana, Vin Diesel

Met deze film bewees Marvel Studios dat het overal een succes van kan maken. Zelfs van deze uiterst obscure personages in een bizarre ruimtefilm. Centraal staat Peter Quill die een geheimzinnige bol heeft gestolen, waarop iedereen het op hem voorzien heeft. Maar Peter maakt vrienden in de vorm van een pratende wasbeer met de naam Rocket, een boom genaamd Groot, de dodelijke Gamore en de alles-letterlijk-nemende Drax.



NieuwsFilm

meest populair