'Deze X-Men komen in 'Black Widow' al naar het MCU'

'Deze X-Men komen in 'Black Widow' al naar het MCU'

Een interessant nieuw gerucht!

Het gerucht gaat dat Marvel eerder dan we misschien hadden verwacht aan de slag gaat met de X-Men. Naar het schijnt zal de slechterik Taskmaster daarvoor verantwoordelijk zijn. Dat is althans een nieuw gerucht over de film Black Widow.

We weten al dat Taskmaster een soort klauwen heeft waar Black Panther ook gebruik van maakt, dat hij kan boogschieten als Hawkeye en met een schild kan omgaan als Captain America. Maar een gerucht via Reddit wijst erop dat hij ook vier andere skills heeft die toebehoren aan bepaalde X-Men.

Wolverine en Deadpool
Taskmaster is een schurk die heel precies de vaardigheden van anderen over kan nemen en daardoor snel een geducht tegenstander wordt. Naar verluidt neemt hij allereerst ook de vechtstijl van Wolverine over. Hij zou zijn klauwen kunnen gebruiken op dezelfde manier als Wolverine dat doet, waarmee er al naar dit personage gehint wordt in Black Widow.

Ook schijnt hij de iconische staf van Moon Knight gebruiken in de film, waarmee die alvast aanwezig is in het MCU (en hij krijgt straks een soloserie op Disney+). Andere helden waarnaar verwezen wordt, zijn Deadpool (en vooral het feit dat hij nooit stopt met praten) en Ghost Rider (Taskmaster kan net als hem goed motorrijden).

Natuurlijk is het een gerucht via Reddit en kunnen we niet anders dan dit met een flinke korrel zout nemen. Maar interessant is het natuurlijk wel!

NieuwsFilm

meest populair