Amazon Prime Video voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Amazon Prime Video voegde deze films nieuw toe afgelopen week

En dat zijn nogal wat toptitels!

Er verschenen de afgelopen week nieuwe titels op Amazon Prime Video. Eigenlijk valt het wel een beetje tegen deze week, maar goed. In dit artikel zetten we die allemaal voor je op een rij! Laten we dus meteen van start gaan!

Asterix - Het Geheim van de Toverdrank (2018)
Panoramix denkt dat het tijd is om de toekomst van het dorp te verzekeren. Samen met Asterix en Obelix, gaat hij op zoek naar een jonge druïde om hem uiteindelijk op te volgen.


21 Bridges (2019)
Als NYPD rechercheur Simpson (Chadwick Boseman) een operatie verknalt, krijgt hij nog één laatste kans om zijn baan te redden. Samen met zijn collega's moet hij op Manhattan een voortvluchtige cop killer zien in te rekenen. Naarmate de nacht vordert, moeten er steeds extremere maatregelen worden genomen. Voor het eerst in de geschiedenis van New York worden alle 21 bruggen gesloten, zodat de moordenaar geen kant meer op kan. Zo wordt Manhattan voor één nacht een afgesloten eiland en is de jacht op de moordenaar geopend


Friendship (1980)
Een reeks misverstanden leidt tot forse ruzie tussen twee jeugdvrienden. Vijay en Ravi zijn namelijk verliefd op hetzelfde meisje. Daarop misbruikt Mr. Dagga de omstandigheden om hun vriendschap te verbreken.


Duniya (1984)
Mohan is een oprecht man. Hij wordt valselijk beschuldigd van de moord op zijn beste vriend, die ook zijn baas is. Het trio dat die vriend daadwerkelijk doodde, zijn de mede-eigenaren van het bedrijf. Mohan zit zijn straf uit en vele jaren later neemt hij wraak.


Pup Star: Better 2Gether (2017)
Deze film draait om Tiny, een schattige pup die net de Pup Star-zangwedstrijd gewonnen heeft. Maar ineens wisselt ze van plek met Scrappy, en moet ze op haar pootjes zien te landen.


Karthik Calling Karthik (2010)
Een kantoorwerker heeft geen geluk in de liefde. Als hij een mysterieus telefoontje van zichzelf krijgt, verandert dat ineens.


The Crawling Eye (1958)
Een reeks onthoofdingen op een Zwitserse berg, lijkt verbonden te zijn aan een mysterieuze radioactieve wolk. Met de nodige gevolgen.


Teraa Surroor (2016)
Tara Wadia is een zangeres en het vriendinnetje van de gangster Raghu. Als ze in Dublin gepakt wordt met drugs, komt haar leven helemaal op de kop te staan en heeft ze de hulp nodig van Raghu om vrij te komen.


NieuwsFilm

meest populair