Heeft uitstel 'Black Widow' invloed op de rest van het MCU?

Heeft uitstel 'Black Widow' invloed op de rest van het MCU?

Moeten we ook langer wachten op andere Marvel-films en -series?

Het coronavirus zorgt ervoor dat Hollywood heel wat producties heeft moeten stilleggen. Ook Marvel stelde opnames van zijn films en series uit. Maar enigszins opmerkelijk is dat nadat Disney films als Mulan en New Mutants uitstelde, Marvel heel stellig liet weten dat Black Widow per se op 1 mei uit moest komen.

De film zou niet uitgesteld kunnen worden. Maar nu heeft Marvel Studios besloten toch een ander toontje lager te zingen en de film uit te stellen. Volgens Variety zal dit uitstel, ondanks de eerdere woorden van Marvel, geen invloed hebben op de geplande andere releasedata van het MCU de komende tijd.

Zoals gepland
Momenteel staat de serie The Falcon and the Winter Soldier gepland voor release op Disney+; dit zal in augustus het geval zijn. En de film The Eternals zou gewoon in november uit moeten komen en de serie WandaVision in december op Disney+. Daarmee blijft de planning van het MCU dus overeind staan.

Dat kan ermee te maken hebben dat Black Widow heel erg op zichzelf staat. Andere MCU-series, waaronder WandaVision, zijn nauw verbonden aan toekomstige films en die moeten dus in een bepaalde volgorde uitkomen. Het kan goed zijn dat Black Widow simpelweg een losstaande en voor de fans gemaakte film is.

NieuwsFilm

meest populair