'Mortal Kombat'-reboot wordt 'realistisch' maar ook ultra-gewelddadig!

'Mortal Kombat'-reboot wordt 'realistisch' maar ook ultra-gewelddadig!

Acteur Mehcad Brooks, die de rol van Jax speelt, hint naar de toon die we in de film kunnen verwachten.

Volgens acteur Mehcad Brooks zal de nieuwe Mortal Kombat-film 'gegrond in de realiteit' zijn, maar ook de verwachte ultra-gewelddadige scenes bevatten.

Spierbundel Brooks, die de rol van Jax speelt in de film, sprak zich tijdens een podcast uit over de toon van de film en liet een paar interessante citaten vallen. Zo vergeleek hij de film ten eerste met Tim Burtons Batman en de manier waarop die film het comic book-genre "duister, realistisch en fysiek mogelijk" maakte. Daarnaast zei hij het volgende over zijn personage Jax:

"Toen ik nadacht over de manier waarop ik Jax ging spelen, dacht ik: hij is een moordenaar van monsters, dus hij moet zelf ook een monster zijn. Ik moest denken aan een citaat van Ernest Hemingway, die ik nu waarschijnlijk verknal, maar klonk als: 'Wanneer je genoeg getrainde mannen opjaagt en doodt, is dat wat je wil doen met je leven'. Dat is wie Jax is. En zo heb ik een realistische draai aan hem kunnen geven."

De acteur gaf daarnaast toe dat realisme niet het eerste is wat mensen verwachten van Mortal Kombat, maar hij stelt fans gerust dat de film genoeg klassieke elementen uit de games zal bevatten:

"Je zult alle fatalities en moves zien die je verwacht, dat kan ook gewoon niet anders. Maar we hebben ook een verhaal over echte mensen met wie je meeleeft. Dat is het deel dat voor het publiek behoorlijk onverwacht zal zijn."

Mortal Kombat bereikt begin 2021 de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair