Red Guardian van David Harbour is "het beste MCU-personage"

Red Guardian van David Harbour is "het beste MCU-personage"

De Black Widow-film moet eind april verschijnen.

Heb jij al een beetje zin in de volgende Marvel-film? Dit zou Black Widow moeten worden en daarin zie je niet alleen bekende Marvel-gezichten. Er debuteren namelijk heel wat nieuwe personages, waaronder Alexei Shostakov a.k.a. Red Guardian!

De rol wordt gespeeld door Hellboy en Stranger Things-acteur David Harbour en hij noemde zijn Russische supermens het beste personage uit het Marvel Cinematic Universe. Harbor tegenover Entertainment Weekly:


"Ik denk dat ik bevooroordeeld ben en ik denk dat dit het beste personage is in het hele Marvel Cinematic Universe. Ik bedoel, hij is een narcist, dus het is heel toepasselijk dat ik hem speel en dat ik dat denk. Maar hij heeft enorm veel lagen. Op een bepaald niveau is hij een klassieke badass superheld. Maar als je hem ontmoet, wil hij aardig gevonden worden, en hij wil als grappig beschouwd en als een big shot gezien worden - wat hij niet is."

De 24e film in het Marvel Cinematic Universe komt van regisseur Cate Shortland en moet vooralsnog op 29 april in de Nederlandse bioscoopzalen verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair