'Black Widow' schittert op reeks nieuwe posters

'Black Widow' schittert op reeks nieuwe posters

Het coronavirus heeft de release van de blockbuster nog niet beinvloed, maar daar kan snel verandering in komen.

Disney en Marvel Studios hebben vandaag vijf nieuwe promo-posters online geknikkerd van superhelden-thriller Black Widow. Op de posters pronkt niet alleen Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), maar ook Yelena Belova (Florence Pugh), Red Guardian (David Harbour) en de mysterieuze schurk Taskmaster. De posters kun je natuurlijk hieronder bekijken.

In de actiefilm van Marvel Studios zien we hoe Natasha Romanoff, alias Black Widow, de duistere aspecten van haar verleden moet confronteren wanneer een gevaarlijk complot zich openbaart. Romanoff wordt ondertussen achtervolgd door een schurk die er alles aan doet om haar een kopje kleiner te maken.

Binnenkort in de bioscoop?
De regie van Black Widow is in handen van Cate Shortland. Naast de eerder genoemde acteurs zijn er in de film ook rollen weggelegd voor O-T Fagbenle (als Mason), Rachel Weisz (als Melina Vostokoff/Iron Maiden), Ray Winstone en Olivier Richters.

Black Widow zou 29 april a.s. de bioscopen moeten bereiken, maar dat zou zomaar op korte termijn gewijzigd kunnen worden, gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair