Nieuwe filmposter 'Black Widow' met vele Widows!

Nieuwe filmposter 'Black Widow' met vele Widows!

Scarlett Johansson nog één keer als Natasha Romanoff.

Gisteren verscheen de derde en laatste officiële trailer voor de Marvel-film Black Widow, de eerste film in Marvels post-Endgame fase. Overigens keren we nog wel even terug in de tijd, want Black Widow is een prequelfilm die zich afspeelt na de gebeurtenissen in Captain America: Civil War uit 2016.

Na de trailer verscheen ook een compleet nieuwe poster online en deze geldt waarschijnlijk als de officiële filmposter. Op de poster zien we Scarlett Johanssons Natasha Romanoff a.k.a. Black Widow. Bovenin zien we ook de nieuwe personages Alexei Shostakov / Red Guardian (David Harbour), Melina (Rachel Weisz), Yelena Belova (Florence Pugh) en Rick Mason van acteur O.T. Fagbenle. Uiteraard ontbreekt de mysterieuze Taskmaster ook niet.

Bekijk de afbeelding
Vele Black Widows
Naast de Widows van Johansson, Pugh en Weisz zien we ook vele andere Widows voorbijkomen. Op de poster zien we deze Widows ook afgebeeld. De 24e film in het Marvel Cinematic Universe, geregisseerd door Cate Shortland (Berlin Syndrome, Lore), verschijnt op 29 april in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair